Skoči na glavno vsebino

Tabor za nadarjene “Burja 2024”

Od 13. do 15. septembra 2024 so naši učenci doživeli veliko zanimivega na Taboru za nadarjene, kjer so se družili učenci naše šole ter učenci OŠ Pivka in OŠ Prestranek.

Čeprav smo šli na morje in so bile do nedavnega temperature čisto poletne, nas je ob prihodu v CŠOD pričakalo sveže vreme in za ta čas dokaj nizke temperature. V Sečo smo prispeli v petek okrog 18h. Po večerji so si učenci izbrali sobotne delavnice. Za dopoldanski in popoldanski delovni čas so lahko izbrali med 5 različnimi delavnicami. Po večerji smo se odpravili na sprehod po bližnji okolici.

V soboto smo dan pričeli z odličnim zajtrkom, nato pa nadaljevali z zanimivimi delavnicami, ki so potekale vse do kosila. Po kosilu je sledil sprehod do Portoroža, kjer smo si privoščili odličen, iz domačega mleka narejen sladoled.

Pod vtisom dopoldanskih delavnic smo nato nadaljevali s popoldanskim delom delavnic. V vsaki skupini so bili učenci vseh treh šol.

Večer je bil plesno obarvan. Posvetili smo se druženju, spoznavanju inj sklepanju novih prijateljstev.

Nedeljsko dopoldne smo preživeli v družbi učiteljice Eve, ki nas je popeljala po Forma Vivi ter do Sečoveljskih solin. V tem kratkem času smo se naučili in videli veliko novih ter zanimivih stvari. Na avtobusu za domov je bilo čutiti, da je za nami naporen, ampak prijeten vikend.

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost