Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi – Kranjska Gora 2024

Spoštovani starši!
Obveščamo vas, da se bodo otroci danes, 9.2.2024 zaradi slabih vremenskih razmer vračali iz zimske šole v naravi v Kranjski gori predčasno. Kosilo bodo pojedli ob 11.30, ter se takoj po kosilu odpravili proti domu.
Pred šolo bodo prispeli predvidoma po 14.00 uri. Otroci, katerih starši otrok ob tej uri ne morete prevzeti, lahko počakajo na šoli do vašega prihoda.
 
Lep pozdrav!
 
Neva Brce, ravnateljica

Učenci 5. in 6. razreda bodo ta teden preživeli v objemu gora – odhajajo namreč v zimsko šolo v naravi v Kranjsko Goro.

Več o njihovih dogodivščinah v kratkem …


ČETTEK, 8. 2. 2024

Dan smo, kot po navadi začeli z zelo dobrim zajtrkom. Po tem smo odšli na smučišče in se tam dobro na smučali. Bili smo zelo utrujeni, vendar smo morali na kosilo. Po kosilu smo bili še vedno utrujeni, zato smo imeli dolg počitek. Nato smo se igrali družabne igre, nekateri pa smo odšli na igrala. Pojedli smo obilno večerjo in po njej imeli podelitev nagrad in diplom. Samo še odpravili smo se, potem pa je spet napočil čas za spanec.

Napisale: Ajda, Laura, Tija, Tia, Aleksija, Shana, Nuša


SREDA, 7. 2. 2024

Dan smo začeli z zajtrkom. Po zajtrku smo odšli smučat, kot preostala dva dni. Kosilo je bilo prav zares okusno, ker smo bili lačni po smučanju. Nato smo odšli na počitek, potem pa smo si ogledali jezero Jasna ter odšli v trgovino. Dan se je zaključil z večerjo, kvizom in na koncu s spanjem.

Napisale: Shana, Aleksija, Ajda, Laura, Tia, Tija in Nuša


TOREK, 6. 2. 2024

Dan smo začeli z obilnim zajtrkom. Odpravili smo se na smučišče, kjer smo se dobro nasmučali. Kosilo po smučanju je bilo izvrstno in kmalu je nastopil čas za počitek. Po počitku smo reševali delovni list glede Kranjske Gore. Učenci so izumili novo besedo »HIŠNOREJA«. Odpravili smo se na sprehod, nato pa smo se še podružili z Ribničani, ker so tudi oni v Kranjski Gori. Pred druženjem smo pojedli odlično večerjo. Dan smo zaključili z dolgim in sladkim spanjem.

Napisale: Laura, Ajda, Shana, Nuša, Tia, Tija in Aleksija


PONEDELJEK, 5. 2. 2024

Končno smo prišli do danega cilja, ki smo ga vsi skupaj nestrpno čakali. Ko smo prišli iz avtobusa, smo odšli na smučišče. Vsak je prišel v ustrezno skupino. Po dveh urah smučanja smo pojedli okusno kosilo, saj smo bili zelo lačni. Počitek po kosilu nam je prijal. Nato smo odšli peš do igral, kjer smo se zabavali. Po igralih smo pojedli obilno večerjo. Dan smo zaključili s kvizom o pravilih na smučišču. Ker smo bili zelo izčrpani, smo odšli mirno spat.

Napisale učenke 6. razreda: Ajda, Shana, Laura, Aleksija, Tija in Tia


Učenci so srečno prispeli v Kranjsko Goro. Počutijo se dobro in že komaj čakajo na zimske aktivnosti.

 

(Skupno 1.218 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost