Skoči na glavno vsebino

Izobraževanje v okviru Erasmus+ KA1 v Firencah

Med 23. in 28. 5. 2016 smo se trije zaposleni z naše šole udeležili izobraževanja v Firencah. Tečaj je potekal v okviru programa Erasmus+, KA1 – mobilnost posameznikov. Izobraževali smo v zavodu EUROPASS, tema pa je bila Spletni portali v učilnici. Namen tečaja je spoznavanje in postopno vključevanje različnih spletnih orodij v pouk. Tako smo spoznali orodje Voki, ki je namenjeno mlajšim učencem; pa vsem znan portal YouTube, učili smo se oblikovanja blogov in spletnih strani ter spoznali nekaj oblik spletnih učilnic in orodij za vprašalnike in kvize.

Poleg izobraževanja nam je zavod ponudil tudi dva popoldanska ogleda Firenc ter poldnevni sobotni izlet v Piso. Občudovali smo umetniške kipe, arhitekturne umetnine, naravne znamenitosti; obiskali smo znano galerijo Uffizi, most Ponte Vecchio, vrtove Bobboli in še veliko drugega. Spoznavali smo se tudi s svojimi sošolci na tečaju ter utrjevali in nadgrajevali naše znanje angleščine in italijanščine.

Navdušeni smo bili tudi nad v zadnjih letih zelo popularno obliko prehranjevanja – t. i. “apericena”. Polni vtisov in novih znanj smo se s hitrim vlakom v vrnili v nam najljubšo Slovenijo.

 

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost