Skoči na glavno vsebino

Športni dan – kolesarjenje in pohod

?????????????

V četrtek, 13. aprila, so si učenci od 7. do 9. razreda v okviru športnega dne lahko izbrali pohod ali kolesarjenje po domači pokrajini. Tako si je polovica učencev izbrala pohod, druga polovica pa kolesarjenje.

Skupina pohodnikov je uvodni del športnega dne začela z reševanjem športnih kvizov. Sledil je pohod mimo Nove Sušice na Ravne, kjer so si učenci ogledali prelepe konjičke in zanimive živali. Po krajšem ogledu in počitku so se odpravili nazaj v šolo. Ker jim je ostalo še nekaj časa, so po skupinah sestavljali športne kvize.

Skupina kolesarjev se je napotila skozi Gornjo Košano mimo valilnice, naprej po gozdni poti. Cilj izleta je bil spoznati nove poti v bližnji okolici. Na poti so občudovali naravo, ki je ponujala pestro izbiro različnih živalskih zvokov ter zanimivih rastlin, ki so se počasi prebujale v spomladanskem času. Prišli so skoraj do Laž pri Senožečah, vendar se zaradi pomanjkanja časa malo prej obrnili. Učenci so bili zelo presenečeni nad bližino čisto nove pokrajine ter se zadovoljni vrnili domov.

 

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost