Skoči na glavno vsebino

Občinsko atletsko tekmovanje v Pivki

V sredo, 18. maja 2016, so učenci od 6. do 9. razreda obiskali Pivko, kjer so se udeležili občinskega prvenstva v atletiki. Vsi učenci so najprej tekli na 1000 m. Sledilo je tekmovanje po posameznih disciplinah, ki so si jih lahko že prej izbrali.

Tekmovali so v teku na 60 metrov, 300 metrov, skoku v daljino, metu vortexa, suvanju krogle ter za zaključek še v štafetnem teku 4×100 metrov. Tekmovali so v dveh starostnih kategorijah, letniki 01-02 ter 2003-04, ločeno po spolu.

Letos smo se v šolo vrnili z osmimi medaljami, od tega so bile 4 zlate ter veliko drugimi dobrimi uvrstitvami. Pohvaliti gre učenko 6. razreda Neli Morelj, ki je dosegla kar 2 zlati medalji in eno srebrno. Naši šolski štafetni ekipi sta pri disciplini 4×100 m dekleta osvojila drugo mesto, fantje pa so bili šesti. Zasedba pri fantih: Aleš Dolgan, Blaž Papež, Blaž Morel ter Klemen Kovačič. Pri dekletih pa so nastopile: Neli Morelj, Tina Kastelic, Nikolina Gojič, in Manuela Šprohar. V tej disciplini ne podeljujejo medalj.

Iskrene čestitke za osvojene medalje ter za vse ostale uvrstitve, kjer ste se borili po svojih najboljših močeh.

Medalje so dobili:

Neli Morelj (6. r.):

  • zlata medalja v skoku v daljino
  • zlata medalja na 300 m
  • srebrna medalja na 60 m

Tina Kastelic (9. r): zlata medalja na 60 m
Nika Zadnik ( 8. r): zlata medalja v metu vortexa
Rebeka Cucek (8. r): bronasta medalja na 1000 m
Aleš Dolgan (6.r): bronasta medalja na 1000 m
Manuela Šprohar (7.r): bronasta medalja v metu vortexa

Učitelj: Matjaž Kešanski

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost