Skoči na glavno vsebino

Tek trojk 2016

V soboto, 7. maja 2016, se je 14 učencev naše šole udeležilo že 60. tradicionalne prireditve »Pot ob žici«, ki vsako leto organizira tudi tekmovanje v teku trojk za učence osnovnih šol.

Na pot smo se odpravili z avtobusom. Ob prihodu v Ljubljano nas je pričakalo sončno vreme, kar je bila odlična napoved za sam tek. Po dvigu štartnih številk smo se z avtobusom odpeljali na štartno mesto, kjer so se učenci preoblekli in uredili za začetek teka. Malce kasneje so se že spoprijemali s progo, ki je vodila proti središču Ljubljane na Kongresni trg, kjer je bil cilj teka. Učenci so dobro opravili svoje naloge in se po napornih 3 kilometrih na cilju okrepčali s sadjem in odžejali z vodo. Učenci so se najprej dobro spočili ter izmenjavali svoje izkušnje in občutke. Ko so se naveličali, smo se odpravili še na kratek sprehod po mestu.

Nastopili so: Aleš Dolgan, Anže Fidelj in Tjaž Dolgan (22. mesto med 110 ekipami); Blaž Papež, Nejc Štemberger in Blaž Morel (zasedli so 33. mesto med 110 ekipami) ter Lana Biščak, Neli Morelj, Pia Psener (31. mesto med 129 ekipami); Miha Morelj, Urban Zadnik, Tajda Dolgan (70. mesto med 110 ekipami); Nika Zadnik in Neja Samsa (brez uvrstitve zaradi nepopolne trojke).

Vsem učencem, ki so se opogumili za tek trojk iskreno čestitamo.

Povezava do uradnih rezultatov: http://www.pohod.si/Rezultati.aspx

Učitelj: Matjaž Kešanski

 

(Skupno 522 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost