Skoči na glavno vsebino

PRIFARCI PRIHAJAJO V KOŠANO!

V jubilejnem letu 2018, ko Prifarski muzikanti praznujejo 30 – obletnico svojega bogatega glasbenega delovanja potujejo s koncerti širom po Sloveniji.

Tako bodo v nedeljo 8. aprila tudi v Košani. S Prifarci pa bo zapel tudi domači otroški pevski zbor OŠ Košana ter Mladinski pevski zbor OŠ Košana.

Skratka pripravili vam bomo pester in presenečenja poln večer,  z obilo slovenskih ljudskih pesmi, popevk, zimzelenih melodij, tujih uspešnic, pa tudi kakšna dalmatinska se najde.

S pesmijo in vižami ohranjajo bogato in raznoliko slovensko ljudsko izročilo, odlikuje jih štiriglasno petje, glasbeniki kritiki pa jih – ne glede na to da zaigrajo skoraj vse kar jim pride pod prste – uvrščajo med najboljše etno glasbene skupine na Slovenskem. Ljudsko pesem Prifarci vedno nosijo  s seboj, kamorkoli jih že zanese pot iz domače Fare, Kostela ob Kolpi, kjer je nastala tudi njihova Mlinarca.

Prifarci ostajajo v svoji tradicionalni zasedbi. Njihov šef je Martin Marinč, ki igra navadno harmoniko, na berdi in kitari je Mitja Ferenc, na tamburici Valentin Južnič, na violini Jernej Pečak, na braču Brane Počkar, na bugariji in kitari Uroš Obranovič in na klavirski harmoniki Toni Obranovič.

Vstopnice za njihov koncert dobite na vseh Eventim prodajnih mestih (Pošta, Petrol,  OMV, …) Info: 031 363-179

Do 25. 3. je cena vstopnice 10€, nato pa 12€.


  • Ali morajo tudi otroci kupit karte? Vstopnica se zaračuna za vsak zasedeni stol. To pomeni, da če bo otrok sedel v naročju lahko načeloma gre brezplačno. Učenci, ki bodo nastopali ne kupujejo kart.
  • Ali se karte kupijo pred koncertom? Seveda, karte se bodo prodajale tudi pred koncertom.

Vabljeni, da skupaj uživamo v nedeljo, 8. aprila 2018 ob 18.00 uri v športni dvorani Osnovne šole Košana.

1€ od vsake prodane vstopnice se nameni Šolskemu skladu OŠ Košana.

PLAKAT

 

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost