Skoči na glavno vsebino

Zimski športni dan

V četrtek, 9. marca 2017, je bil za učence od 5. do 9. razreda organiziran športni dan na Krvavcu. Že na avtobusu so bili učenci opozorjeni na primerno obnašanje, tako na smučišču kot na sankališču. Zlasti so bili opozorjeni na skrb za varnost.

Vreme je bilo sončno, proge so bile odlično urejene pa tudi gneče ni bilo prevelike. Skupina smučarjev je pod vodstvom učiteljev uživala v pestri izbiri smučarskih prog, skupina sankačev pa se je po krajšem pohodu povzpela do kraja, kjer je sledilo spuščanje s sankami po strmini. Po daljšem uživanju na snežnih strminah smo se zbrali pred restavracijo, kjer smo si izmenjali izkušnje in se osvežili s hrano in pijačo. Sledilo je še zaključno smučanje ter za sankače krajši pohod nazaj. Pred gondolo smo se zbrali vsi zdravi in veseli ter se odpeljali v dolino.

Učenci, ki niso odšli na Krvavec, so v šoli ustvarjali zanimive športne plakate. Odpravili so se tudi na daljši pohod, ki je vodil skozi Gornjo Košano, mimo hriba Gradišče in skozi Staro Sušico nazaj v šolo.

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost