Skoči na glavno vsebino

Hura, počitnice so tu!

Spoštovani starši, zaposleni in dragi učenci.

Ko se šolsko leto zaključuje, se ponavadi ozremo nazaj in naredimo evalvacijo naše poti. Letos smo se soočali z mnogimi neobičajnimi izzivi …

Najprej želim pohvaliti učence. Vsak izmed vas je pokazal trud, vztrajnost in željo po znanju. Vaš napredek je opazen in ponosni smo na vse vaše dosežke, tako velike kot majhne.

Starši, vaša podpora in sodelovanje sta ključnega pomena. Brez vaše pomoči ne moremo ustvarjati okolja za naše učence. Hvala vam za vaše razumevanje in pomoč pri vseh šolskih in obšolskih dejavnostih.

Nenazadnje tudi vsi zaposleni, vaš trud in predanost sta neprecenljiva. Vaše delo ni vedno enostavno, vendar ste kljub temu pokazali izjemno zagnanost in strokovnost. Hvala vam za vse dodatne ure, potrpljenje in osebni angažma posameznika. Biti učitelj ni delo, temveč poslanstvo …

Ponosni smo na številne inovativne projekte, ki smo jih izvedli letos in jih intenzivno vključevali v pouk. Vse to je dokaz našega skupnega truda in sodelovanja.

Seveda smo se srečali tudi z izzivi. Vsi se zavedamo, da ni bilo vedno lahko. A prav v takih situacijah, smo pokazali, da zmoremo. Vsako oviro smo sprejeli kot izziv in priložnost za učenje in rast.

Sedaj, ko se podajamo na poletne počitnice, vas vse tukaj prisotne želim spodbuditi, da si vzamete čas za počitek in sprostitev. To je čas, da napolnite baterije, preživite kvaliteten čas z družino in prijatelji ter se pripravite na nove izzive, ki jih prinaša prihodnje šolsko leto.

Verjamem, da bo še uspešnejše, saj bomo nadaljevali s prizadevanji, da damo otrokom še več in ohranjamo varno in spodbudno okolje za vse naše učence in zaposlene.

Vsem skupaj želim čudovite in brezskrbne počitnice. Naj vam prinesejo veliko veselja in nepozabnih trenutkov. Komaj čakam, da se ponovno srečamo jeseni, pripravljeni na nove zmage in uspehe.

Hvala vam še enkrat in nasvidenje do naslednjega šolskega leta!

 

                                                Neva Brce, ravnateljica

 

 

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost