Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi – Debeli Rtič 2024

Učenci in spremljevalci bodo z Debelega Rtiča odšli ob 14.15, predviden prihod pred šolo je med 15.00 in 15.15. Srečno pot!

Učenci 2. in 4. razreda bodo teden od 13. do 17. 5. 2024 preživeli v šoli v naravi na Debelem Rtiču.


ČETRTEK, 16. 5. 2024

Zbudili smo se v oblačno jutro, a naša nepopisna sreča, da se bliža petek in s tem odhod domov, je privabila na nebo občasno tudi sonce. Poleg pouka v naravi, smo se zabavali z iskanjem zaklada, vedno boljše plavamo, se v prostem času igramo družabne igre. Lepo nam je tudi na igralih, mnogim pa je najlepša misel, da gremo jutri v objem svojih družin. Ja, povsod je lepo, a doma je najlepše.
 

SREDA, 15. 5. 2024

Kam lepše … Zbudili smo se v lepo sončno jutro. Danes imamo tudi praznovanje rojstnega dne drugošolca Liama. Zadovoljni smo se lotili barvanja polžka s kamnov, ogledali smo si rastline v okolici, jih vonjali, poizkusili, seveda pa ni manjkalo plavanje v bazenu, pa na sladoled tudi nismo pozabili. Malo pogrešamo dom, a se bodrimo, da smo pogumni in da smo preživeli tu ob morju že več kot polovico časa in da se kmalu vrnemo.


TOREK, 14. 5. 2024

Zbudili smo se v sončno jutro in z žarki sonca odhiteli na pohod v Resslov gaj. Pot nas je vodila skozi čudovite nasade oljk, grmov ruja in prijetnega gozdička. Prehodili smo 5 km. 

Veliko smo plavali. Ob morski obali pa nabirali školjke in iskali kamenčke za izdelavo polžev, barčic …

Utrujeni smo zvečer hitro zaspali …
 

PONEDELJEK, 13. 5. 2024

Učenci sporočajo, da so srečno prispeli in že pošiljajo prve fotografije.

Preizkusili so se že v plavanju, uživali pa so tudi na igralih in zabavni glasbeni instalaciji. Počutijo se lepo in vas vse pozdravljajo.

 

 

(Skupno 970 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost