Skoči na glavno vsebino

Naši učenci najboljši na regijskem tekmovanju Zlata kuhalnica 2017

V sredo, 10. 5. 2017, je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Izoli potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Kuharskega tekmovanja se je udeležila ekipa izbirnega predmeta »sodobna priprava hrane« s tremi učenci: Lana Biščak, Neli Morelj in Anže Fidelj.  Letošnji izbrani jedi sta kranjska klobasa kot osnovna sestavina glavne jedi in sladki skutini štruklji.

Poleg pisnega izdelka so se  učenci morali tudi predstaviti in vaški klepetulji Neli in Lana sta v košanskem narečju povedali nekaj o nas.

Priprave na tekmovanje niso bile tako enostavne, nekaj težav smo imeli s pridobivanjem in usklajevanjem receptov, a nam je uspelo in kot izgleda, smo sestavili odlično zmagovalno kombinacijo.
Z odličnimi jedmi so si prikuhali SREBRNO PRIZNANJE in se tako uvrstili na državno tekmovanje, ki jih čaka naslednje šolsko leto v mesecu oktobru v Kranjski Gori.

Prilagamo našo zgibanko z recepti in predstavitvijo. Zgibanka_ 2017

 

(Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost