Skoči na glavno vsebino

Dragi otroci in učenci, spoštovani zaposleni in starši!

Mesec dni je že mimo, odkar so se zaprla šolska vrata in smo učenci in učitelji povezani le na daljavo, Šola in vrtec  ostajata  v teh razmerah pusta in prazna brez otroškega vrveža v vrtcu  in učencev po šoli.
Vendar smo lahko zadovoljni, da se razmere izboljšujejo, vladni ukrepi se rahljajo, kljub temu pa do  nadaljnjega ostajamo doma in nadaljujemo z izobraževanjem na daljavo.
Sporočamo vam, da za šolo skrbimo – uredili smo okolico, urejamo gredico z zelišči in šolski vrt. Posebno presenečenje pa vas čaka v kotičku jedilnice, kjer smo uredili »kotiček velikih zveri« v okviru Projekta CARNIVORA DINARICA.
V petek pa smo prejeli tudi sklep ministrice za šolstvo ga. Simone Kustec in priporočila Zavoda za šolstvo glede ocenjevanja znanja. Tako kot je ministrica večkrat povedala v intervjujih so le-ta kolikor se da prijazna. Večina kriterijev se je tako razrahljala (manj ocen, več rokov za popravne izpite, več možnosti popravljanja ocen…). V kolektivu se bomo o smernicah pogovorili in sprejeli kolektivno strategijo ocenjevanja, o kateri boste vsi pravočasni obveščeni. Tako, da brez skrbi…

Lepo vas pozdravljamo,

ravnateljica in vsi zaposleni na naši šoli

(Skupno 209 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost