Skoči na glavno vsebino

V podaljšanem bivanju prvošolcev in tretješolcev

V podaljšanem bivanju zelo radi ustvarjamo in se igramo. Da dnevi niso predolgi in da si niso med seboj preveč podobni, poskrbimo za presenečenja, za posebne goste, ki nas obiščejo, nas kaj naučijo in se z nami družijo. Tako nas je letos obiskala gospa Milena, stara mama Tajde in Žana, ki nas je naučila pripravljati bučno rulado in kostanjeve kroglice. Z dobrotami se je cela šola sladkala dva dni. Imeli smo se tako lepo, da so si tudi drugi učenci zaželeli, da bi povabili še njihove stare mame: »Moja stara mama bi nas lahko sfrizirala, moja stara mama zna peči zelo dobre piškote …«

Naslednje presenečenje nam je pripravila Galova mama, zobozdravnica. Že pred časom smo za njeno ordinacijo pripravili jesensko dekoracijo in namizno igro Pomagamo veverički, s katero se bodo lahko igrali čakajoči otroci. V petek nas je presenetila s svojim obiskom in darilci – družabnimi igrami Črni zobek. Razložila nam je, kako se igramo. Igrice bomo z veseljem delili z ostalimi učenci šole.

V prednovoletnem času bomo gostili še dva gosta, ki naj za enkrat ostaneta še presenečenje. Brez skrbi, ob pravem času boste vse izvedeli.

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost