Skoči na glavno vsebino

Nagovor ravnateljice

Dragi učenci, spoštovani starši, cenjeni sodelavci, pozdravljeni v novem šolskem letu!

Počitnice se iztekajo in šolski zvonec bo v ponedeljek, 2. septembra 2019 oznanil začetek novega šolskega leta 2019/2020.

V šolskem letu 2019/20 bo naš vzgojno- izobraževalni zavod obiskovalo 91 učencev v šoli, in 51 otrok v vrtcu. Šolski prag je letos prestopilo 13 prvošolcev. Zato še posebej prvošolcem: Srečno na novi poti, poti učenosti!

Vsi, ki delamo z mladimi, se zavedamo, da je poleg pridobivanja uporabnega znanja pomembna tudi vzgoja za življenje, skrb za pozitivne vrednote, dobre medsebojne odnose, pripadnost in življenje v skupnosti. Prizadevamo si, da usposabljamo učence za samostojno in odgovorno ravnanje z okoljem. Hitri razvoj znanosti ter tehnike in tehnologije zahteva prilagoditev sodobnih oblik ter metod učenja in poučevanja, kjer učenci razvijajo različne kompetence. Vse to bomo uresničevali na vsakem koraku, skozi projekte ter preko obveznega, razširjenega ali nadstandardnega programa, ki smo ga skupaj skrbno načrtovali.

Vsakemu učencu želimo, da bo optimalno razvil svoje sposobnosti ter mu bo šola varen in prijeten drugi dom. To nam bo uspelo le z dobrim medsebojnim sodelovanjem učencev, staršev in šole, le-ta bo svoja vrata odprla tudi za dobro povezovanje z okoljem. Naj bo novo šolsko leto kot novo skupno potovanje, na katerega smo se dobro pripravili, zato poiščimo skupne poti do cilja.

Srečno vsem!

 

Ravnateljica: Neva Brce, prof.

(Skupno 389 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost