Skoči na glavno vsebino

Končni izlet devetošolcev – 2018

V torek, 12. 6. 2018 smo se devetošolci v zgodnjih jutranjih  urah odpravili na zaključni izlet. Odšli smo skupaj z devetošolci OŠ Prestranek.

Po dolgi avtobusni vožnji nas je pot najprej pripeljala do Republike San Marino, kjer smo si ogledali staro mesto jedro, njihove znamenitosti in čudovit razgled, ki ga ponuja to mesto z najvišje točke. Zatem smo si odšli ogledat park Oltremare, kjer smo uživali ob igri delfinov, 3D predstavitvi nastanka Zemlje, sprehodu skozi Darwinov svet, akvarijih in še marsičemu. Naš hotel je bil nastanjen nedaleč od tega parka. Z učiteljicami smo se dogovorili tudi za osvežilno večerno kopanje v morju. Po kratkem ogledu mesta smo se odpravili spat, saj nas je drugi dan čakal zabaviščni park Mirabilandia.

Po zajtrku smo odšli na drugi dan zabave, kjer smo uživali na hitri vožnji z raznoraznimi vlakci, vodnimi dogodivščinami, prostem padu in seveda druženju z vrstniki. Hitro je prišla ura odhoda. V poznih urah smo se poslovili od vodičke, voznika, učiteljic, novih in starih prijateljev s spomini, ki nam bodo ostali za večno.
(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost